RE/MAX Asuntokulma on toiminut Järvenpäässä menestyksekkäästi vuodesta 2010 saakka. Olemme luotettava yhteistyökumppaninne kaikissa asunto-asioissa ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti.

 

Palvelemme Järvenpäässä Keskisellä-Uudellamaalla toimialueena tarvittaessa koko maa, sillä RE/MAX:illa ei ole aluerajoja. Hoidamme omakoti-, erillis- ja paritalojen, sekä rivitalo- ja kerrostaloasuntojen myynnin, ja vuokrauksen. Välitämme uudistuotantoa, vuokra-asuntoja, toimitiloja, tontteja ja vapaa-ajanasuntoja, tarvittaessa myös ulkomaan kohteita sillä RE/MAX:illa on toimintaa yli sadassa maassa.

Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme alan koulutuksissa, jotta voimme palvella asiakkaitamme myös erityisosaamista vaativissa välitystehtävissä. Kiinteistöarviointimestarimme laatii asunnostanne virallisen arviolausunnon mm. perunkirjoitusta tai vakuusarvon määrittelyä varten. Toimistoltamme löytyy myös Uudiskohdemestari ja Ylempi Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja sekä LKV-pätevyyden omaavia Kiinteistönvälittäjiä, joilla on jopa vuosikymmenien kokemus alalta.

RE/MAX Asuntokulma toimii maailman suurimman kansainvälisen RE/MAX- kiinteistövälitysketjun itsenäisenä yrittäjänä. Vahvuutenamme on kokemus ja paikallistuntemus sekä suuri intohimo työhömme. Digi-ajan modernimmat työkalut takaavat asunnollesi markkinoiden laajimman näkyvyyden ja nykyaikaisemman markkinaviestinnän perinteisessä  sekä sosiaalisessa mediassa.

RE/MAX on kansainvälinen kiinteistönvälitysketju, ja kauttamme saat ulkomailtakin paikalliset välittäjämme palvelukseesi, myymään asuntosi tai etsimään juuri sinun kriteereihisi sopivan asunnon haluamastasi maasta.

RE/MAX noudattaa hyvää välitystapaa!

Ota yhteyttäTietosuojaseloste

Asuntokulma Oy LKV

Postikatu 4
04400 JÄRVENPÄÄ
+358 400 343 314
asuntokulma@remax.fi