SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'arsi.kukkonen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Arsi Kukkonen

Arsi KukkonenFinnishEnglish

Myyntineuvottelija, NHS

040 533 1178

arsi.kukkonen@remax.fi

Olen välittäjä-yrittäjänä pitänyt aina asiakaspalvelua ja joustavuutta tärkeänä. Koska arjen sekä perheen kiireet ovat aina etusijalla, ne asettavat haasteen asunnonvälityksessä sekä ostajalle että myyjälle.

Pitkä yrittäjätausta ja hyvät neuvottelutaidot ovat olleet avain asuntokaupoissa. Työssä asiakaspalaute on ollut sitä parasta kiitosta. Haluan luoda pitkän uran alalla ja RE/MAX tarjoaa minulle siihen parhaan koulutuksen ja tuen. Toivottavasti tapaamme asunnonvälityksen merkeissä.


Välittäjästä sanottua

Kyllä homma hoitui asjantuntevasti ja kaupat syntyivät 3:ssa viikossa ! HYVIN HOITUI KAIKKI !
9
Arsi Kukkonen on loistava välittäjä. Tulemme jatkossa käyttämään Remaxia asuntokaupoissa varmasti ja kontaktoimme Arsia. t Jussi Närhi
10
Luotettava välittäjä. Ei mitään sähläystä. Kaikki sujui täydellisesti. Ei parempaa välittäjää olisi voinut olla. Täys 10+
Jenni JuutilainenOstaja
10
Arsi hoiti hommat ihan viimesen päälle. Tullaan suosittelemaan Arsia kaikille tutuille.
Mikko JuutilainenOstaja
10
Arsi hoiti hommansa ammattimaisesti ja asiallisesti. Meillä oli hieman hoppu saada myytyä ilman turhia paineita ja se ehkä vaikutti hieman siihen että myös kaupat klousattiin aika nopeasti. Olisi ehkä ollut kiva kuulla myös muita kiinnostuneita ja mahdollisia ehdokkaita.
9
Kaikki meni välittäjämme Arsin kanssa oikein mainiosti. Hommat hoitui juuri niinkuin oli sovittu ja asuntokin saatiin myytyä erittäin nopeasti :) Suosittelen ehdottomasti.
Bettina SeppäläMyyjä
10
Asuntokauppa sujui hyvin. Näyttö onnistui nopealla aikataululla. Välittäjä oli ammattimainen ja ystävällinen. Voisin suositella häntä välittäjäksi. Tässä kaupassa olin ostaja.
Leena HeleniusOstaja
9
Pidempi aikainen kokemus välittäjästä ja firmasta josta luottamus syntynyt..
Jouko PihlajaMyyjä
9
Arsi on luottovälittäjä minulle. Möi edellisen kodin nopeasti ja tämän myös. Kaikki sujui mallikkaasti ja luotetettavasti aikataulussaan. Myös yhteydenpito oli huippua koko prosessin ajan.
10
Ensi vaikutelma oli välinpitämätön. Välittäjä muisti tulla paikalla vasta 3:n sovittuun tapaamiseen. Kun yhteisistä pelisäännöistä myynnin osalta oli sovittu, niin kaikki sujui hyvin. Liian korkea lähtö hinta varmasti vaikutti hieman myynti ajan pituuteen. Oliko ylikorkea lähtö hinta välittäjän virhearvio, remax:n toimintamalli vai johtuiko se ehkä markkinatilanteen notkahtamisesta, siihen en ota kantaa. Muistilehtiö voisi olla kovasana. Ja tietysti sinne voisi olla hyvä kirjoittaa asioita, joita myyjä kertoo kohteesta. Kokonaisuutena kuitenkin koko prosessin läpi vienti jäi +:n ja -:n osalta kirkkaasti +:n puolelle.
9
Rehti, rauhallinen, asiantunteva Erityistä plussaa nopeista vastauksista ja reagoinnista
9
Arsi teki loistavaa työtä ja myynti sujui nopeasti. Suosittelemme.
Mikko TuomiMyyjä
10
Tyhjiä kohtia vastauksissa,sillä kyseessä oli "erilainen" asuntokauppa.Myin asuntoni pojalleni ja Reimax/Arsi hoiti tarvittavan paperisodan.Asiantuntevaa palvelua,vaivatonta näin "maallikolle".Sain luotettavan ja ammattitaitoisen kuvan .
Tero KlimschinMyyjä
10
Hyvin sujui kaikki, sähköpostiin/viestiin voisi vastata nopeammin.
Mika VirkkunenOstaja
9
Kaikki sujui Arsin kanssa mainiosti. Asiat hoituiovat juuri sovitulla tavalla ja asunto meni kaupaksi nopeasti. Varmasti otan Arsiin yhteyttä jos/kun asunnon vaihto tulee vielä ajankohtaiseksi. KIITOS
9
Välittäjä oli entuudestaan tuttu ja toimeksianto oli hyvin samantapainen kuin edellinen, joka sujui hyvin. Siksi uskalsin luottaa myös tällä kertaa häneen ja asia toimi. Molemmissa toimeksiannoissa olen ollut häneen ja yhteistyöhömme tyytyväinen. Pikku muotovirheenä mainittakoon, että molempiin tapaamisiin välittäjä tuli myöhässä.
Jouko LankinenMyyjä
9
Välittäjän suomenkielen oikeinkirjoituksessa rutkasti parantamisen varaa - erityisesti sanatarkkuudessa ja yhdys sanoissa.... Toisaalta hän oli kirjoitetun sanansa mittainen - maksoi omasta (tahi virman) pussista virheellisesti ilmoittamansa laskusumman erotuksen. Pari kertaa oli epäselvyyttä näyttöjen alkamisajankohdasta - sanatarkkuutta peräänkuulutetaan
7
Asunto meni kaupaksi ilman välittäjää. Arsi Kukkonen auttoi käytännön asioissa. Kiitokset hänelle.
9
Homma sujui helposti ja vauhdikkaasti, ilman turhia jahkailuja tai säätöjä. En jaksa turhia jahkailuja ja pähkäilyjä - tykästyttiin asuntoon jo kuvien perusteella ja esittelyn jälkeen haluttiin se. Arsin kanssa homma sujui helposti ja nopeasti, myös yhteydenpito ja tarjouksen hoito isänpäivänä. Ei valittamista.
Henri AaltonenOstaja
10
Kaikki hyvin.
Välittäjä oli asiantunteva ja asiallinen. Aikataulussa pysyttiin ja kauppa syntyi. Olemme tyytyväisiä palveluun kokonaisuutena. Kiitoksia
Tuula NorvioMyyjä
9
Kaikki sujui hyvin.
9
Erinomainen palvelu! Kiitos !
Tea RusanenMyyjä
10
Vaikutelma oli hyvä, kertoi asunnosta oma aloiteisesti. Aikataulut meni niin kuin sovittiin ja kaikki muukin siihen liittyvä.
9
Luotettava väittäjä. Rauhallinen ja järkevä. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta ja aikatauluissa pysyttiin. Vaikka hinnasta jouduttiin tinkimään jonkin verran, lopputulos oli äärimmäisen nopea ja hyvä. Kiitos. Suosittelen Arsia muillekin!
9
Kaikki meni hyvin, vaikka lomien takia välittäjä vaihtuikin. Koti saatiin myytyä sopivaan aikaan, se oli pääasia. Terkut Arsille ja Katjalle!
Henna Erika PuputtiMyyjä
8
Kokonaiskuva hyvä. Välillä kesti pitkään saada vastaus sähköpostitse ja aikataulu ei aina ihan pitänyt. Muuten positiivinen kuva.
8
Asuntokaupoissa on tärkeää se, että mitä sanotaan se pidetään. Näin juuri kävi tässä kaupassa-jäi positiivinen tunne kaupanteosta.
9
Ostoprosessi oli myönteis sävytteinen,vaikka kohde oli edullinen sijoitusluukku. Myyntihenkilö oli palvelualtis ja hoiti asiat sovitusti.
Pasi VarjalehtoOstaja
9
Arsin kanssa kaikki oli helppoa, aikataulut piti ja tuon paremmin ei voi suoriutua. Arsi on kiinnostunut asiakkaasta ja kaupasta. Mitään moitittavaa ei ole!
Andre RönnbergOstaja
10
Arsista jäi kokonaisuutena hyvä vaikutelma, myyntimies ja supliikki kaveri! Toimi myös joustavasti ja oli apuna koko myyntiprosessin ajan.
10
Jäi todella ammattimainen vaikutelma, kiitos myös toiselle välittäjälle Katja Sarkamalle
10
Arsi oli väliton ja asiallinen, hommat hoitui ja palvelu oli hyvä.
9
hyvin
Paula LohelaMyyjä
9
Arsi hoiti työn nopeasti ja piti yllä aikataulua. Pätevän tuntuinen kaveri.
Esa SaarelaMyyjä
9
Hyvä.
Jani RyhänenMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste