SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'katja.sarkama@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Katja Sarkama

Katja SarkamaFinnishEnglish

Yrittäjä,Ylempi Kiinteistönvälittäjä,YKV,LKV,PVS

045 133 0708

katja.sarkama@remax.fi

Minulta saatte henkilökohtaista, luotettavaa palvelua, oikealla asenteella ja ammattitaidolla. Minulle jokainen toimeksianto on yhtä tärkeä ja toiminkin aina juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn suunnitelman mukaisesti. Toimin työssäni tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Tavoitteeni on myydä asuntonne nopeasti, hyvään hintaan ja toimia niin että koko tapahtumaketju on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton ja sujuva.


Välittäjästä sanottua

Kaikki hoitui alusta loppuun erinomaisesti. Kysymyksiimme saimme asialliset vastaukset. Kaupanteko järjestyi joustavasti toivomanamme ajankohtana. Autopaikan varaaminen isännöitsijän kanssa oli hyvin valmisteltu.
10
Kiitän kaupanteosta joka meni hyvin. Minulle oli suuri apu välittäjän hoitaessa kaupat valtakirjalla. Olen tyytyväinen hintaan ja nopeuteen millä muutot saatiin järjestettyä.
9
Välittäjä oli tutustunut hyvin kohteeseen ja ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Aikataulussa pysyttiin,kaikki sujui hyvin eteenpäin. Koko prosessista jäi hyvä mieli, kaikki sujui mallikkaasti. Olen tyytyväinen.Kiitos välittäjälle:)
9
Asunnostamme tehtiin ensimmäinen hyväksyttävä tarjous jo päivän myynnissä olon jälkeen.
Noora Helena PaappanenMyyjä
10
Yhteistyö ja kanssa käyminen sujui todella hyvin.
Heikki JunnoMyyjä
9
Asiantuntevaa palvelua, asiakkaan toiveet ja näkökulma huomioiden. ☺
10
Välittäjä Katja Sarkama on aito ja arkinen välittäjä. Hänelle on helppo puhua ja hän ymmärtää asiakasta. Ei ole liian "hieno" välittäjä vaan sopivan helposti lähestyttävä. Hän hoiti kaiken aktiivisesti. Ensivaikutelma vastasi loppuun asti.
10
Hienosti meni kaikki, ystävällistä yhteistyötä.
Veijo RautioOstaja
10
Asiantunteva välittäjä, hoiti hienosti ostajan kannalta kauppaehdot. Eipä ollut ongelmia välittäjän kanssa yhtään. Hyvät kuvat ja esite asunnosta. Esittelyjä oli riittämiin järjestetty koko myyntiprosessin ajan. Pystyi järjestämään näyttöjä nopeisiinkin näyttöpyyntöihin.
Soile Birgitte Von BeckerMyyjä
9
Tuttu välittäjä ja tuntee asuinalueen. Oikein tuloksekasta ja hyvää yhteistyötä.
9
Kotini kerkesi olla myynnissä n.18h. Mahtavaa toimintaa.
Antti juhani RopponenMyyjä
10
Kauppakirjaluonnoksen toimittaminen meni ihan viime tippaan. Pankin edustajakin soitteli sen perään ja tiedusteli kun luonnosta ei ollut näkynyt.
8
Kaikki sujui hyvin. Todella mukava ja ammattitaitoinen välittäjä. Kiitos Katjallle.
10
Ensivaikutelma oli vähän vaisu, mutta useampien tapaamisten myötä vaikutelma kyllä muuttui ja välittäjä hoiti tehtävänsä ihan ok.
8
Asiat hoituivat hienosti ja hyvällä aikataululla. Kokonaiskuvana erittäin positiivsta ja sujuvaa yhteistyötä. Yksi meidän unelmista toteutui talokaupan allekirjoituksen jälkeen .
10
Kaikki ok
10
Ensivaikutelma asiallinen ja pätevä. Vaikutelma on pysynyt. Alkuun pääsyssä ei pysytty aikataulussa (valokuvaukset, ilmoituksen nettiin laittaminen, 1. näyttö), myöhemmin homma rullasi. Kokonaisvaikutelma: Aktiivinen, luotettava ja osaava välittäjä. Arvostamme sitä, että hän haluaa kouluttautua ja pätevöityä perusteellisesti alalle.
9
Ensivaikutelma välittäjästä oli iloinen, välitön ja kaupat sujuivat hyvin. Ongelmia ei ollut, vaikka aikataulu olikin tiukahko.
10
Kaupat sujuivat mallikkaasti, välittäjä ystävällinen, ei tunkeileva.
10
Tein onnistuneet asuntokaupat ! Välittäjä on oikealla alalla. Hän on asiansa osaava, luotettava, tunnollinen, aktiivinen ja piti hyvin minut ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan. Olen erittäin tyytyväinen. Välitän näin hänelle lämpimät terveiset. KIITOS. Aurinkoista kevään jatkoa.
Kiviniemi Anne KaarinaMyyjä
10
Katja on huippu myyjä. Kiitos!!!
Carstensen Katri AnneliMyyjä
10
kaikki sujui erinomaisesti, tieto kulki ajantasaisesti, välittäjä osaa asiansa ja enemmänkin, kertoo asiat kansankielellä ja todella välittää niin ostajista kuin myyjistäkin:) ensivaikutelma ei petä katjan suhteen vaan katja kokoajan oma itsensä. KIITOS HIENOSTI JA EXTRA NOPEISTA LIIKKEISTÄ JA KATJA PALVELI MEITÄ NIIN UUDEN OSTOSSA KUIN VANHAN MYYNNISSÄ MEIDÄN TARPEIDEN MUKAAN ja aikataulutti kaikki upeasti. Meille tuli selkeät ohjeet mitä hankit ja mistä sekä aina pystyi soittamaan lisätietoja.....
10
Kaikki kiitos Katjalle. Kohde on haastava sijaintinsa ja kokonsa puolesta. Olemme oikein tyytyväisiä, vaikka kauppoja ei nyt tullutkaan.
9
Ensivaikutelma välittäjästä oli ammattitaitoinen ja asiakasta ymmärtävä, eikä tämä ensivaikutelma ollut väärä.Sovittu aikataulu alitettiin kahdella kuukaudella eli kaupat tehtiin jo etuajassa.Kävijämäärät kasvoivat,edellisellä välittäjällä näytöt olivat usein tyhjiä.Ammattimaisuus ja sitoutuneisuus jäivät mieleen päällimmäisinä.
10
Meille oli etukäteen suositeltu välittäjää,eikä suotta. kaikki sujui hyvin ja sovitusti. "huonoista ajoista" huolimatta aikataulu jopa alitettiin ja hintakin oli kohdallaan.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste