Arsi Kukkonen

Arsi KukkonenFinnishEnglish

Myyntineuvottelija, NHS

040 533 1178

arsi.kukkonen@remax.fi

Olen välittäjä-yrittäjänä pitänyt aina asiakaspalvelua ja joustavuutta tärkeänä. Koska arjen sekä perheen kiireet ovat aina etusijalla, ne asettavat haasteen asunnonvälityksessä sekä ostajalle että myyjälle. Pitkä yrittäjätausta ja hyvät neuvottelutaidot ovat olleet avain asuntokaupoissa. Työssä asiakaspalaute on ollut sitä parasta kiitosta. Haluan luoda pitkän uran alalla ja RE/MAX tarjoaa minulle siihen parhaan koulutuksen ja tuen. Toivottavasti tapaamme asunnonvälityksen merkeissä.


Välittäjästä sanottua

Arsi teki loistavaa työtä ja myynti sujui nopeasti. Suosittelemme.
Mikko TuomiMyyjä
10
Tyhjiä kohtia vastauksissa,sillä kyseessä oli "erilainen" asuntokauppa.Myin asuntoni pojalleni ja Reimax/Arsi hoiti tarvittavan paperisodan.Asiantuntevaa palvelua,vaivatonta näin "maallikolle".Sain luotettavan ja ammattitaitoisen kuvan .
Tero KlimschinMyyjä
10
Hyvin sujui kaikki, sähköpostiin/viestiin voisi vastata nopeammin.
Mika VirkkunenOstaja
9
Kaikki sujui Arsin kanssa mainiosti. Asiat hoituiovat juuri sovitulla tavalla ja asunto meni kaupaksi nopeasti. Varmasti otan Arsiin yhteyttä jos/kun asunnon vaihto tulee vielä ajankohtaiseksi. KIITOS
9
Välittäjän suomenkielen oikeinkirjoituksessa rutkasti parantamisen varaa - erityisesti sanatarkkuudessa ja yhdys sanoissa.... Toisaalta hän oli kirjoitetun sanansa mittainen - maksoi omasta (tahi virman) pussista virheellisesti ilmoittamansa laskusumman erotuksen. Pari kertaa oli epäselvyyttä näyttöjen alkamisajankohdasta - sanatarkkuutta peräänkuulutetaan
7
Asunto meni kaupaksi ilman välittäjää. Arsi Kukkonen auttoi käytännön asioissa. Kiitokset hänelle.
9
Homma sujui helposti ja vauhdikkaasti, ilman turhia jahkailuja tai säätöjä. En jaksa turhia jahkailuja ja pähkäilyjä - tykästyttiin asuntoon jo kuvien perusteella ja esittelyn jälkeen haluttiin se. Arsin kanssa homma sujui helposti ja nopeasti, myös yhteydenpito ja tarjouksen hoito isänpäivänä. Ei valittamista.
Henri AaltonenOstaja
10
Kaikki hyvin.
Välittäjä oli asiantunteva ja asiallinen. Aikataulussa pysyttiin ja kauppa syntyi. Olemme tyytyväisiä palveluun kokonaisuutena. Kiitoksia
Tuula NorvioMyyjä
9
Kaikki sujui hyvin.
9
Erinomainen palvelu! Kiitos !
Tea RusanenMyyjä
10
Vaikutelma oli hyvä, kertoi asunnosta oma aloiteisesti. Aikataulut meni niin kuin sovittiin ja kaikki muukin siihen liittyvä.
9
Luotettava väittäjä. Rauhallinen ja järkevä. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta ja aikatauluissa pysyttiin. Vaikka hinnasta jouduttiin tinkimään jonkin verran, lopputulos oli äärimmäisen nopea ja hyvä. Kiitos. Suosittelen Arsia muillekin!
9
Kaikki meni hyvin, vaikka lomien takia välittäjä vaihtuikin. Koti saatiin myytyä sopivaan aikaan, se oli pääasia. Terkut Arsille ja Katjalle!
Henna Erika PuputtiMyyjä
8
Asuntokaupoissa on tärkeää se, että mitä sanotaan se pidetään. Näin juuri kävi tässä kaupassa-jäi positiivinen tunne kaupanteosta.
9
Ostoprosessi oli myönteis sävytteinen,vaikka kohde oli edullinen sijoitusluukku. Myyntihenkilö oli palvelualtis ja hoiti asiat sovitusti.
Pasi VarjalehtoOstaja
9
Arsin kanssa kaikki oli helppoa, aikataulut piti ja tuon paremmin ei voi suoriutua. Arsi on kiinnostunut asiakkaasta ja kaupasta. Mitään moitittavaa ei ole!
Andre RönnbergOstaja
10
Arsista jäi kokonaisuutena hyvä vaikutelma, myyntimies ja supliikki kaveri! Toimi myös joustavasti ja oli apuna koko myyntiprosessin ajan.
10
Jäi todella ammattimainen vaikutelma, kiitos myös toiselle välittäjälle Katja Sarkamalle
10
Arsi oli väliton ja asiallinen, hommat hoitui ja palvelu oli hyvä.
9
hyvin
Paula LohelaMyyjä
9
Arsi hoiti työn nopeasti ja piti yllä aikataulua. Pätevän tuntuinen kaveri.
Esa SaarelaMyyjä
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste