Kristina Orela

Kristina OrelaFinnish

Adviser, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, YAT

0400 530 710

kristina.orela@remax.fi

Hei, olen tehokas ja tunnollinen asuntokaupan ammattilainen noin kymmenen vuoden ajalta. Toimin RE/MAX Asuntokulmassa myyntitiimin vetäjänä, johon pitkä yrittäjä tausta on ollut hyvänä tukena. Tehtävänäni on varmistaa, että tiimimme hoitaa asuntoasiat ammattitaidolla. Asiakkaamme ansaitsevat asuntoasioissa kaikkein parhaimman palvelun. Käänny luottamuksella puoleemme, niin tehdään yhdessä myyntisuunnitelma ja pistetään tuulemaan.


Välittäjästä sanottua

Kristiinan kanssa oli erittäin ihana asioida. Helposti tavoitettavissa, aina valmiina auttamaan ja juoksemaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Anne-Maaria Irmeli KeskitaloOstaja
9
Kaikin puolin ammattitaitoinen välittäjä. Luottamus syntyi heti arviointikäynnillä ja kaikki sujui yllättävän helposti. Ammattivalokuvaajan käyttö oli eduksi, hyvät kuvat edistivät mielestäni myyntiä.
10
Ammattitaitoinen, luotettava, ystävällinen,palvelualtis. Kokonaisuudessaan vallan ok:)!
10
Kristiina oli heti asiallinen ja rehellinen. Asunto myytiin ensinäytöllä ja viralliset asiat selitettiin selkeästi. Hän otti huomioon myös kuolinpesän osakkaat ja piti heidät ajan tasalla. Hyvin sujui kauppa! Suosittelemme häntä kyllä, jos joku tuttavistamme tarvitsee välittäjää.
9
Kiitettävä kaikin puolin.
Antti Juhani SaajakariMyyjä
9
Mielestäni kaikki meni tosi hienosti. Perintönä saamassani asunnossa oli koko asuntoyhtiötä koskeva sähköremontti menossa, joten haasteellinen myyntiaika ja asunto välttävässä kunnossa, hyväksyin ostotarjouksen alle viikossa, joten kaikki meni "putkeen"
10
Kokonaisuutena asiat sujuivat hyvin, mutta asuntoon liittyvät yksittäiset, mutta sinänsä merkittävät seikat kerrottiin liian epämääräisesti. Jouduin takentamaan asioita itse. Kyseessä oli myyjien tekemään huoneistoremontiin liittyvät seikat, jotka ovat tärkeitä tuoda esille selkeästi.
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste